9/11/15 16:01u

KPN Zakelijk stopt levering e-mail (UPDATE)

Sinds vandaag is KPN ZAKELIJK voor velen onverwachts gestopt met het afleveren van mail via hun eigen internet-aansluitingen. Er zijn hiervoor diverse oplossingen mogelijk, echter, in wezen draagt KPN zijn verantwoordelijkheid over aan partijen zoals die van ons. Helaas zal de praktijk dan uitwijzen dat dit een extra belasting zal veroorzaken op onze server, dat wij aan onze leverancier zullen moeten vergoeden.
 
Zie hiervoor http://kpn.com/mail
 
Samen met onze leverancier, Netzozeker BV, zijn wij aan het zoeken naar een oplossing voor degenen die nu geen e-mail kunnen verzenden.
 
Update 17.37u:
Voorlopig kunt u, als KPN-klant, ermee wegkomen om in uw ´Server Uitgaande Mail´ het volgende in te vullen: mail.kpnmail.nl
 
Mijn verwachting is dat KPN dit een keer door zal krijgen en die server mogelijk ook zal sluiten. In dat geval biedt onze leverancier Netzozeker BV een service aan genaamd Exchange Online, een product van Microsoft. Dit product biedt Netzozeker aan voor 4,95 per maand (excl. btw). Hiermee bent u gegarandeerd van een goed e-mailproduct.
 
Mocht u een andere oplossing wensen, of u hebt op andere (e-mail)fronten een uitdaging, neem dan contact met ons op!

Chat met ons (Beta)

! Meldt u zich aan om de chat te beginnen. Wat is uw naam?

Start chat

Verstuur